sâm. mai 25th, 2024

Pentru a nu uita de valabilitatea politeții RCA (Răspundere Civilă Auto), este recomandat să păstrați un calendar sau o notă în locuri vizibile, care să vă amintească cu câteva zile înainte de data expirării. De asemenea, puteți urma aceste sugestii:

1. Setați un reminder pe telefon: Adăugați o notificare în calendarul telefonului sau folosiți aplicații specializate pentru a vă trimite un avertisment cu câteva zile înainte de expirarea politei RCA.

2. Folosiți post-it-uri sau notițe: Lăsați notițe lipite pe frigider, pe oglindă sau pe birou, astfel încât să vedeți data expirării în mod constant.

3. Folosiți alarme cu sunet: Dacă sunteți mai predispus să ignorați notificările scrise, setați un alarm cu sunet care să sune în fiecare zi cu o săptămână înainte de expirarea politei RCA.

4. Calendar fizic: Dacă preferați varianta tradițională, cumpărați un calendar fizic și marcați data expirării RCA cu un marker sau un autocolant colorat pentru a atrage atenția.

5. Asociați data cu un eveniment important: Legați data expirării politei RCA de un eveniment important sau o zi specială pentru dvs. Astfel, veți fi mai atenți să o reînnoiți în timp util.

6. Înregistrați alerta în agenda electronică: Dacă aveți un laptop sau un calculator, adăugați data expirării politei RCA în agenda electronică.

7. Optați pentru notificări automate: Verificați dacă compania de asigurări oferă serviciul de notificare automată prin e-mail sau SMS cu câteva zile înainte de expirarea poliței RCA.

8. Reînnoiți în avans: Dacă sunteți ocupat sau aveți tendința de a uita, reînnoiți polița RCA cu cel puțin câteva săptămâni înainte de expirare, astfel încât să fiți asigurați în mod continuu și să evitați riscul de a conduce fără asigurare.

9. Alegeți o asigurare online: Alegeți să lucrați cu un site de asigurari online care vă trimite notificări automate și vă reamintește despre valabilitatea poliței. Noi vă recomandăm să folosiți o firmă de care exitsă de mai mult de 10 ani pe piața de asigurări pentru siguranța dumneavoastră. De exemplu o companie serioasă cu multe review uri pozitive și cotații de RCA ieftin este Start Broker Asigurare cu număr registru brokeri RBK-703/30.11.2011.

10. Verificați data de expirare în mod regulat: Din când în când, verificați data de expirare înscrisă pe polița RCA, pentru a vă asigura că știți când trebuie să o reînnoiți.

Păstrând aceste sugestii în minte și având grijă de urmărirea regulată a valabilității politei RCA, puteți evita să uitați să o reînnoiți și să vă asigurați că sunteți în legalitate atunci când conduceți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *